Förfrågan: ITC söker en Lösningsarkitekt Nivå 4 (ID 1167) (12333)

12333 
ITC söker en Lösningsarkitekt Nivå 4 (ID 1167)
Stockholm Region
Sara Hornö 
sara.horno@itcnetwork.se

Vi söker nu en Lösningsarkitekt Nivå 4 för vår kund i Solna. Läs mer nedan om kundens behov samt önskat kompetenskrav på konsulten.

Uppdragets omfattning:
Omfattningen av uppdraget är 100 %
Under perioden: 2024-10-01 - 2024-12-31
Stationeringsort: Solna

Lösningsarkitekt för Commerce-domän:
Vår kund söker en erfaren lösningsarkitekt för deras Commerce-domän då kunden behöver förstärka deras arkitektteam. Commerce-domänen omfattar både kundens nya Commerce-plattform och vårt recepthanteringssystem, och de behöver förstärkning inom båda områden. Du kommer att vara delaktig i övergången till kunden nya Commerce-plattform samt implementeringen av ett modernt Order Management System och ett nytt Recepthanteringssystem. I rollen kommer du att arbeta nära kundens affärsenheter, utvecklingsteam och externa partners för att säkerställa en smidig och effektiv övergång som förbättrar deras e-handelskapacitet och optimerar kundupplevelsen.

Så här jobbar en lösningsarkitekt hos kunden!
Vi står inför spännande förändringar och där du som lösningsarkitekt spelar en viktig roll. Du kommer att tillhöra arkitektteamet som tillsammans ansvarar för arkitekturen för e-handeln, fysiska apotek samt lager och logistik. Som lösningsarkitekt planerar du realiseringen av IT-lösningar utifrån verksamhetens behov och ansvarar för den övergripande målarkitekturen för ett eller flera verksamhetsområden. Kunden tycker det är viktigt att återanvändning av funktionalitet sker och att lösningar är skalbara, stabila och förvaltningsbara. Du tar fram underlag för beslut för nödvändiga prioriteringar baserade på balansgång mellan olika aspekter så som flexibilitet mot förvaltningsbarhet eller prestanda mot kostnad. Du kommer också att spela en ledande roll i vårt Arkitektforum där vi samlas för att diskutera och fatta beslut om viktiga arkitektoniska frågor och strategier. Vi har ett nära samarbete med våra agila utvecklingsteam för att säkerställa en smidig implementering av arkitektoniska lösningar.

Profil & Meriter
• Arbetat ett flertal år i rollen som Lösningsakitekt
• Erfarenhet av att arbeta i omfattande och komplexa IT projekt med flera intressenter
• Erfarenhet av att arbeta inom stora organisationer med fördel inom retail
• Utmärkta kommunikations- och samarbetsförmågor, med förmåga att översätta tekniska koncept till affärsverksamhetsförståelse.
• Relevant universitetsutbildning inom IT, datavetenskap eller liknande
• Kännedom/erfarenhet kring composable commerce, MACH-principer eller kanske projekt där du varit inblandad i att migrera en e-handelslösning till en ny plattform.

Nivå 4
Kunskap: Hög generalistkompetens, eller mycket hög kompetens inom ett område
Erfarenhet: Har deltagit i stora uppdrag inom olika områden och genomfört uppdrag med mycket hög kvalitet, nivån uppnås normalt tidigast efter 9-12 år som konsult inom området. Har befunnit sig på nivå 3 under minst 2 år.
Ledning: Tar huvudansvar för ledning av större grupp
Självständighet: Mycket stor

Övrigt:
- Ange konsultens tillgänglighet samt önskat arvode
- Kandidater kommer att presenteras löpande till kunden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdag.
- Grundlig bakgrundskontroll kan komma att begäras av kunden och denna kostnad belastar konsultbolaget eller enmanskonsulten.

Handlingar som skall ingå vid svar på förfrågan och som kommer vara en del i urvalsprocessen:
• CV (i Word) för konsulten med synbar koppling till kraven för detta uppdrag
• Svar i kravmallen (finns att ladda ner på förfråganssidan)
• Motivera hur väl konsulten matchar förfrågan och ställda krav
Lösningsarkitekt 
4 - Senior
Inga kompetenser specificerade
2024-10-01
2024-12-31
480 h
100%
×
Vänligen klicka på 'Ansök' om du är intresserad av detta uppdrag
Copyright © 2024, powered by