Förfrågan: ITC söker en Dataskyddsresurs DPM Nivå 3 (ID 795) (12104)

12104 
ITC söker en Dataskyddsresurs DPM Nivå 3 (ID 795)
Stockholm Region
Sara Hornö 
sara.horno@itcnetwork.se

Vi söker för kunds räkning en Dataskyddsresurs DPM Nivå 3 kategori Konsult. Läs mer nedan om kundens behov samt önskat kompetenskrav på konsulten.

Om uppdraget
I rollen som Data Protection Manager hos kunden spelar du en central roll med övergripande ansvar för att effektivt kunna genomföra utvecklingsinitiativ och säkra dataskydd och regelefterlevnad. Du ansvarar för att stötta och rådge verksamheten i hanteringen av dataskyddsfrågor samt verka som utförare åt behandlingsansvariga framför allt inom rådgivning kopplat till olika initiativ, förflyttningar och utveckling.

Du förväntas omsätta dataskyddskrav till praktiska lösningar för verksamheten och följa upp riskbaserade överenskomna åtgärder. Det är avgörande att du som Data Protection Manager förstår verksamhetens processer, affär och intressenter för att kunna ge relevant och riskbaserad rådgivning. Du kommer även ha ett tätt samarbete med andra dataskyddsexperter inom samma område eller över bolagsgränserna för att säkerställa effektiv och en enhetlig dataskyddshantering.

Vidare kommer du spela en avgörande roll i att driva kundens utveckling genom samarbete med både verksamheten och Privacy Governance & Awareness-teamet, i att bidra med kompetenshöjande insatser för att säkerställa en stark dataskyddskultur hos kunden.

Till teamet för “Customer solutions” vars uppdrag är att säkerställa en kundupplevelse i världsklass. Denna roll kommer ha fler olika uppdrag för kunden.

Profil & Meriter
Vi söker dig med examen inom juridik eller liknande och minst tre års arbetslivserfarenhet inom dataskydd. Vi tror att du har arbetat verksamhetsnära med juridisk rådgivning av komplexa dataskyddsfrågor, gärna inom reglerade områden (bank/försäkring/apotek). Du har också erfarenhet av riskbedömningar och intresse för IT-säkerhet.

En drivkraft, möjliggörare och ambassadör för dataskydd hos kunden och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en riktig lagspelare och har förmåga att både leda och engagera dina kollegor. För att bli framgångsrik i denna roll tror vi att du är trygg i dig själv samt kommunikativ och tydlig. Vidare är du analytisk, men också lösningsorienterad. Du kan skapa förtroende och samhörighet men kan också utmana, om det behövs. Du vet också att den juridiska bedömningen är viktig och vågar stå för dina rekommendationer och beslut. Det är viktigt att du är självgående och trivs med att ta stort eget ansvar.

Kräver att du behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift.

Nivå 3
Kunskap: Hög kompetens inom sitt område
Erfarenhet: 4-8 år som konsult inom området, är förebild för andra konsulter på lägre nivå. Har befunnit sig på nivå 2 under minst 2 år.
Ledning: Tar ansvar för delområde, kan leda en mindre grupp
Självständighet: Kan arbeta självständigt

Period: Snarast – 2024-12-31
Omfattning: 100 %
Plats: Kundens kontor i Solna

Handlingar som skall ingå vid svar på förfrågan och som kommer vara en del i urvalsprocessen:
• CV (i Word) för konsulten med synbar koppling till kraven för detta uppdrag
• Svar i kravmallen (finns att ladda ner på förfråganssidan)
• Motivera hur väl konsulten matchar förfrågan och ställda krav


Övrigt:

- Ange konsultens tillgänglighet samt önskat arvode
- Kandidater kommer att presenteras löpande till kunden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdag.
- Grundlig bakgrundskontroll kan komma att begäras av kunden och denna kostnad belastar konsultbolaget eller enmanskonsulten.
Dataskydd/GDPR 
3 - Medior
Inga kompetenser specificerade
2024-04-15
2024-12-31
1 360 h
100%

Vänligen låt oss veta om ni är intresserade

Copyright © 2024, powered by